Lokalpris företagsportfölj

I Östersund, Åre och Krokoms kommuner kan du få Lokalpriset på el, ett långsiktigt lågt och jämnt elpris. Det innehåller en rabatt, en form av utdelning till alla som bor och verkar i våra ägarkommuner.

Jämtkrafts Lokalpris företagsportfölj

Med Lokalpris företagsportfölj får du ett pris som jämnar ut pristopparna, samtidigt som det följer marknadens rörelser neråt. Du får en tydlig rabatt på elpriset och ett elavtal som enbart innehåller förnybar energi.

Du väljer vad som passar ditt företag bäst

Företag som har speciella behov eller verksamheter kan föredra en annan typ av avtal. Vi rådgör med er för att hitta det avtal som passar bäst. Oavsett vilken avtalsform du väljer får ditt företag en rabatt om din anläggning ligger inom våra ägarkommuner.

Ta kontakt med våra företagssäljare eller låt oss kontakta dig för rådgivning kring elavtalOm ditt företags årsförbrukning understiger 60 000 kWh så har du möjlighet att teckna elavtal direkt.

Jämtkraft företagsportfölj

Till företag i Jämtlandsregionen, utanför ägarkommunerna, erbjuder vi Jämtkraft företagsportfölj. Det är samma fördelaktiga pris som Lokalpris företagportfölj, men utan rabatten.