Jämtpriset

Köp el som storföretagen med ett förvaltat elpris. Låt experterna säkra upp ett stabilt och långsiktigt lågt elpris till dig med vårt elavtal Jämtpriset. Så kan du använda din kraft till något helt annat.

Med Jämtkrafts elavtal Jämtpriset får du ett förvaltat elpris

Så här fungerar förvaltat elpris

Jämtkrafts analytiker bevakar elmarknaden varje timme och varje dag. De köper in din el i förväg när priset är lågt och säkrar upp den el du behöver för framtiden i en portfölj.

Resultatet blir ett elpris som följer elmarknadspriset neråt men kapar pristopparna. Du gör en bra elaffär utan att röra ett finger.

Våra elinköpare har lång erfarenhet av att köpa in el till storföretag på det här sättet. Sedan 1999 har våra förvaltare levererat ett elpris 7,1 procent* lägre än marknadsindex.

  • Sett över flera års tid är förvaltat elpris det bästa på marknaden och är lägre än det rörliga elpriset.
  • Resultatet blir ett stabilt och lågt elpris. Du slipper elpristopparna samtidigt som du får ta del av nedgångarna.
  • En annan fördel med ditt förvaltade elpris är att du får veta hur ditt elpris förväntas se ut det kommande året. Du hittar din prisprognos på Mina sidor.

* Medelvärde för kundportföljer där indexmätning sker.

Jämtpriset för december

Elpris elområde 2 inkl reducerad skatt och moms 2 000 kWh 5 000 kWh 20 000 kWh
69,78 93,78 79,38 72,18

Prishistorik

Vill du veta hur Jämtpriset har utvecklats de senaste åren? Här kan du se prishistorik för vårt förvaltade elavtal. Välj vilket elområde du tillhör för att se de priser som gäller just för ditt område.