Kreativt och effektivt partnerskap

Partnersamarbete förenar nyttan av ett starkt lokalt förankrat varumärke med en högkvalitativ produkt och en trygg administration. Tillsammans med er kan vi erbjuda kunderna attraktiva och lönsamma produkter.

Vi ser att partnerskap är det smartaste sättet att växa på och tanken är att alla ska tjäna på det. Flera företag har insett det och gått från att vara en av Jämtkrafts större kunder till att bli vår partner. Det är så vi vill att det ska fungera, att bygga långsiktiga partnerskap som innebär att vi tar del av varandras kompetenser och ambitioner.

Partners röster om samarbetet med Jämtkraft

Samarbete för att nå miljömål

Fastighetsbolaget Balder har stora möjligheter att bidra till ett hållbart samhälle och samarbetar med Jämtkraft i energifrågor.

Tillsammans bygger vi hållbarhet

Långsiktighet och hållbarhet präglar Hammarby Fotboll – från den stora ungdomsverksamheten till elitlagen och de lojala supportrarna.

Hjälper oss att leva som vi lär

Folksam bedriver ett omfattande hållbarhetsarbete och ställer höga miljökrav, både på sig själva och på sina samarbetspartners.

Inga anställda – Jämtkraft sköter allt

Södra är landets största tillverkare av förnybar el från biobränsle. Genom ett samarbete sköter Jämtkraft all deras administration.

”Det har fungerat alldeles utmärkt”

Som elleverantör har LRF Samköp valt Jämtkrafts dotterbolag Scandem. Det innebär att de kan erbjuda förnybar el med trygghet. 

Fördelar med att ingå partnerskap med oss

Vi strävar efter att finna kreativa och mer effektiva lösningar kring partnerskap. En personlig relation där vi kan dra fördelar av varandras styrkor gör att inget samarbete är det andra likt. 

Med experter som kan marknaden och produkterna har vi en tydlig helhetsbild av vad kunderna förväntar sig av oss. Vi kan också se vad som behöver göras för att möta förändrade kundbehov till nytta för oss alla. Tillsammans har vi muskler och kompetens att bli vinnare i den förändrade marknadssituation som vi ser framför oss.

Mervärdesprodukter som vi erbjuder partners

  • Administrativa tjänster
  • Balansansvar
  • Finansiella prissäkringar
  • Handel och profilering av förnybar energi
  • Produkter och avtalskonstruktioner som passar den moderna kunden
  • Kundservice
  • Solcellslösningar
  • Lojalitetsprogram
  • Säljmaterial