Nu ska alla ha fått tillbaka strömmen, det som behöver åtgärdas är följande: I Nälden ska fjärrvärmen åtgärdas innan kl 15 idag, men det kan dröja ett tag innan det är full värme igen.

Avbrottskartan
Storlien högfjällshotell i vinterskrud.

Konferenserbjudande på Storliens Högfjällshotell

Storliens anrika Högfjällshotell med anor från 1930-talet har renoverats, uppdaterats och även bevarats under de senaste 1,5 åren. Nu kan vi ge er som Jämtkraftkund ett bra erbjudande för konferens i anrik fjällmiljö.

Mellan 7 januari till 16 februari erbjuder vi ett förmånligt paket för konferenser med boende, måltider och konferenslokal. Bo i nyrenoverade och luftiga rum med utsikt över fjällen i enkel eller dubbelrum.

Konferenslokaler med plats från 14 till 250 personer. Totalt finns fem lokaler i varierande storlek samt stora allmänna ytor som gjorda för grupparbete.

Gemenskap skapas i restaurang, bar eller vårt poolområde. Kombinera med rekreation i välpreparerade längdspår eller pistade backar. Vid grupper större än 15 personer erbjuds rabatt i både alpin och längdskidområdet. Till Storlien tar man sig smidigt med Norrtåg, (morgon och kvällsturer, Sundsvall – Storlien). Börja skapa sammanhållningen redan på väg hit och ”sy ihop” upplevelserna på väg hem. Norrtåg erbjuder 10% grupprabatt från 10 personer.

Det här ingår i paketet:

Dag 1:

  • F.m. fika inkl. smörgås vid ankomst
  • Lunch inkl. måltidsdryck och kaffe
  • E.m. fika inkl. kaffebröd
  • 2-rättersmiddag
  • Konferensrum upp till 50 personer

Dag 2:

  • Frukostbuffé

Pris:

Enkelrum 1501:-/person
Del i dubbelrum 1322:-/person

Pris i SEK, exklusive moms.

Bokning

För mer information och bokning kontakta Storlien Högfjällshotell.
Ange "Jämtkraft" vid bokning.

Telefon: 0647-701 01
E-post: konferens@storlienhogfjallshotell.se
Webb: storlienhogfjallshotell.se/konferens

Interiörbild från Storliens högfjällshotell.
Interiörbild från Storliens högfjällshotell.

Storliens anrika Högfjällshotell med anor från 1930-talet har renoverats, uppdaterats och även bevarats under de senaste 1,5 åren. I dagsläget erbjuder vi bekvämt boende i 140 helrenoverade enkel, dubbel eller flerbäddsrum med egen toalett/dusch. Bastu, simbassäng och gym är renoverade och som boende gäst har ni fri tillgång till dessa. Restaurang, barer, konferenslokaler och allmänna ytor har bevarats i ursprungligt skick med nödvändig uppdatering. Med hotellets läge på drygt 610 m.ö.h har man som gäst vandringsleder, skidspår, alpinområde i direkt anknytning till boendet.