Solceller för bostadsrättsföreningar

Solceller är en bra affär för bostadsrättsföreningar då det är ekonomiskt lönsamt, miljösmart och kan locka unga och miljömedvetna som ska välja lägenhet. En investering för framtiden som minskar behovet av köpt el i flerbostadshus eller flerfamiljshus.

solceller på taket till ett flerbostadshus.

Täck föreningens behov av el med solceller

En solcellsanläggning för ett flerbostadshus kan användas för att täcka en del av föreningens egna behov av fastighetsel och även för att täcka en del av lägenheternas behov av hushållsel.

Oavsett om din bostadsrättsförening har behov av en större eller mindre solcellsanläggning, har ni mycket att vinna på att installera en. Det är en investering för framtiden som märks i kassan redan dag ett och det sänder signaler om en förening i framkant, särskilt för unga och miljömedvetna.

Prisexempel solceller BRF

Priset kan variera utifrån vilka paneler du väljer, fastighetens förutsättningar och geografiska områden. En exakt beräkning av pris och effekt för din solcellsanläggning får du i offerten. 

Pris från*
375 500 kronor
Storlek på anläggningen 26 kW
Årsproduktion 25 000 kWh
Anläggningsyta 180 kvm
Antal solpaneler 81

*Priset är exklusive moms och exklusive ROT- och solcellsbidrag.

Offertförfrågan

Det här ingår

Här kan du läsa mer om det som ingår i våra skräddarsydda solcellslösningar. Om du vill utföra installationen själv kan du välja att endast köpa solpanelerna.

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

Kundreferenser