Solceller för industrier

Gör en lönsam investering i en solcellsanläggning och bli oberoende av stigande elpriser. Vi hjälper er hela vägen och tar fram en anläggning som blir en integrerad del av er verksamhet.

solnedgång över hundratals solceller på markställning.

Solceller som matchar stora energibehov

En solcellsanläggning är en lönsam investering för snickerier, mekaniska verkstäder, mejerier, bryggerier och andra industrier som förbrukar mycket el då de blir oberoende av stigande elpriser. Ju mer er industri förbrukar av er egenproducerade el, desto mer sparar ni då ni inte behöver köpa lika mycket el. Samtidigt matas den el som ni inte förbrukar själv in på det allmänna elnätet. Därmed tjänar ni på varje kWh som anläggningen producerar.

För att er solcellsanläggning ska bli så lönsam som möjligt hjälper vi er hela vägen och anpassar anläggningen för att maximera både lönsamhet och hållbarhet.

Prisexempel solceller industrier

Priset kan variera utifrån vilka paneler du väljer, fastighetens förutsättningar och geografiska områden. En exakt beräkning av pris och effekt för din solcellsanläggning får du i offerten. 

Pris från*
1 500 000 kronor
Storlek på anläggningen 150 kW
Årsproduktion 140 000 kWh
Anläggningsyta 1 190 kvm
Antal solpaneler 472

*Priset är exklusive moms och exklusive ROT- och solcellsbidrag.

Offertförfrågan

Det här ingår

Här kan du läsa mer om det som ingår i våra skräddarsydda solcellslösningar. Om du vill utföra installationen själv kan du välja att endast köpa solpanelerna.

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL