Att arbeta på Jämtkraft

Vi är ett litet företag, med en komplex verksamhet, där varje medarbetare har ett stort ansvar och är betydelsefull.

att arbeta som medarbetare på jämtkraft

Jämtkraft är ett offensivt företag i energibranschen med verksamheter inom elproduktion, elhandel, elnät och värme. Vårt huvudkontor ligger i Östersund och vi är över 300 personer som jobbar i företaget.

Våra verksamhetsområden är viktiga byggstenar i infrastrukturen och som medarbetare hos oss har du en viktig roll i samhället. Bredden på verksamheten gör jobbet spännande och utvecklande. Här arbetar bland annat civilingenjörer, samhällsvetare, ekonomer och elmontörer. Möjligheterna att hitta ditt specialområde är många.

En attraktiv arbetsgivare

När Energiföretagen Sverige hade sin branschträff den 8 maj i år vann Jämtkraft priset som "Mest attraktiv och hållbar arbetsgivare 2019" bland dygt 30 bolag i el- och energibranschen. Samtidigt fick Jämtkraft också utmärkelsen "Excellent arbetsgivare 2019" vilket innebär att vi tillhör tio procent av de bästa företagen av faktiska arbetsvillkor i Sverige i samtliga branscher. Umärkelserna kommer från Nyckeltalsinstitutet som mäter företags arbetsvillkor, hälsoklimat och jämställdhet. 

Excellent arbetsgivare 2019

Följ oss i vår vardag

På Jämtkraft finns över 100 olika yrken. Med andra ord finns det massor med spännande jobb. Följ med några av våra medarbetare i deras vardag.