Möt Johanna

Johanna sommarjobbade i fiket på Jämtkraft sommaren 2018. Idag jobbar hon på kundtjänst.

en leende kvinna med glasögon och rött långt hår

Varför valde du att söka jobb på Jämtkraft?
– Min svärfar som jobbar på Jämtkraft tipsade mig om att söka sommarjobb på personalfiket här. Då jag tidigare sommarjobbat på ett café och trivts väldigt bra var det självklart för mig att söka. 

Berätta lite om dina arbetsuppgifter
– Idag jobbar jag på kundtjänst. Det innebär att vara förstahandskontakt mot Jämtkrafts kunder genom att svara på frågor om kundens elavtal, fakturor och enklare solcellsfrågor. Ingen dag den andre lik, det är kunderna som formar mina arbetsdagar. Man lär sig någonting nytt hela tiden. Ett väldigt roligt jobb samtidigt som det är ett stort ansvar i och med att vi kan påverka kundens bild utav hela företaget Jämtkraft.

Hur skulle du beskriva Jämtkraft?
– Det är ett företag som hela tiden strävar efter att utvecklas. Alla avdelningar samarbetar och försöker göra sitt bästa för att det ska bli ett bra gemensamt resultat mot kunden. Jag upplever det som att Jämtkraft hela tiden försöker tänka nytt och tillåter alla medarbetare vara med och påverka utvecklingen av företaget.

Tips till de som söker sommarjobb?
– Att verkligen engagera sig. Kanske får man då möjligheten att stanna här. Jämtkraft är ett företag som man kan avancera i då det finns många olika jobb. Många medarbetare här har jobbat i tiotalsår och klättrat bland olika avdelningar vilket i mina ögon är den största bekräftelsen på att personalen trivs med Jämtkraft som arbetsgivare. Vilket jag också gör!