Digitala möjligheter – nytt avsnitt i podden Framtidskraft

Den digitala ångesten breder ut sig över företagssverige. Alla vill vara med i den digitala utvecklingen, men få vet hur. Hur gör man för att ta vara på de affärsmöjligheter som digitalisering skapar? Behövs det ett drullekonto för att komma igång med transformationen? I det andra avsnitt av Jämtkrafts podcast - Framtidskraft, ställer vi frågorna till digitaliseringsproffsen och de unga konsumenterna.

Publicerad 2016-08-31

närbild på en kvinna som pratar på en scen.

Gäster i programmet:

Beata Wickbom – i mer än 20 år har hon arbetat med digital innovation och digital tjänsteutveckling. Hon arbetar som rådgivare till de som vill förstå hur de ska lyckas med digitaltransformation och hur den kan bidra till ett företags utveckling.

Pekka Lundmark – Fortums vd sedan ett år tillbaka. Dessförinnan var han koncernchef för den finska börsjätten Konecranes – lyftkranstillverkare med stor internationell verksamhet. Han har gjort det till sin mission att göra en kulturell förflyttning av Fortum för att klara av omställning till ny teknik och ny kommunikation med kunderna.

Jan Gulliksen – ordförande i digitaliseringskommissionen och professor i människa-datorinteraktion på KTH. Digitalisering innebär möjligheter och är inte en angelägenhet endast för IT-chefen utan ska genomsyra hela företagets organisation.

Dessutom hör vi framtidens energikonsumenter:

Evelina Robertsson från Centerpartiets ungdomsförbund. Ola Palmgren från Socialdemokratiska ungdomsförbundet och Josefin Temrell från Liberala ungdomsförbundet.

Lyssna enkel på podcasten i din smartphone:
Android: Ladda ner Podbeans app
Iphone: Ladda ner Itunes app, eller Podbeans app.  

Framtidskraft – Podcast från Jämtkraft

Utvecklingen går i en rasande fart och vi vill försöka få fatt i vad som händer. I vår podcast Framtidskraft frågar Anna Frankzén Starrin och Karin Bodén ut hållbarhetsexperter, digitaliseringsproffs och innovatörer om deras syn framtiden.
Här hittar du alla avsnitt av podcasten