Diös och Jämtkraft tecknar samarbetsavtal

Publicerad 2011-11-01

Diös Fastigheter har tecknat avtal med Jämtkraft om elhandel för hela sitt befintliga fastighetsbestånd. Portföljen kommer på sikt att uppgå till ca 100GWh/år och kommer att förvaltas av Jämtkrafts helägda dotterbolag Scandem Market.

 – Vi väljer Jämtkraft och Scandem Market för våra elinköp, eftersom vi ser att de är ledande när det gäller management av elenergiportföljer i Norden, säger Christer Sundin, vd Diös.

– Det är oerhört glädjande att Diös nu väljer att fördjupa samarbetet med oss ytterligare. Diös är precis som vi ett offensivt företag. Vi ser även möjligheter att tillsammans erbjuda inköpstjänsten Elaton till deras hyresgäster och anställda, som ett mervärde, säger Lena Persson, chef för elhandel på Jämtkraft.

Om Diös
Diös Fastigheter är ett fastighetsbolag som förvärvar, förädlar, förvaltar och säljer fastigheter. Verksamheten sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr.

Om Elaton
Elaton är en inköpstjänst för el för privatpersoner. I stället för att producera och sälja el köper Elaton in el till kunden. Elatons elpris följer marknaden nedåt, som ett rörligt pris, men bromsar uppåt genom prissäkringar av våra elinköpare. Det ger lite samma trygghet som ett fast pris.

För ytterligare information kontakta:
Lena Persson, chef Elhandel               063-14 90 47
Anders Rubensson, pressansvarig       063-57 74 72