Ett härligt och hållbart VM är till ända

Tack Skidskytte-VM för folkfest och medaljer! Tack skog, vind och vatten för värme i publiktält och upplyst arena! Skidskytte-VM i Östersund — ett hållbart mästerskap som vi stolt sponsrat med förnybar energi.

Publicerad 2019-03-18

publik på skidskytte-vm i östersund

Man kan säga mycket om årets Skidskytte-VM. Förutom folkfest och svenska medaljer vill vi också säga hållbarhet. El från förnybar energi lyste upp Östersunds skidstadion, för såväl publik som världselit. Fjärrvärme värmde publiktälten, både på skidstadion och på Stortorget. 

Vi var också med och sköt för hållbarhet i välgörenhetstävlingen ”World Championships Charity Single Mixed Competition". Tillsammans med de nio andra sponsorerna lyckades vi få ihop drygt 55 000 kronor till "We don't have time", en organisation som jobbar för att skapa medvetenhet om klimatförändringarna.

Slutligen vill vi tacka alla er som kom förbi vår monter på Storsjöteatern. Många ville prata solceller, andra kom in för att vila fötterna och ladda mobilen. Det är en relation som vi gärna vårdar, vi vill ha hållbara relationer med våra kunder.