Fjärrvärme och bredband populärt i Odensala

Fjärrvärme- och bredbandsutbyggnaden i Odensala pågår för fullt. Hela 75 procent av villaägarna på bärvägarna i Odensala har valt Jämtkrafts fjärrvärme. Mer än hälften valde även framtidens fiberoptiska bredband.

Publicerad 2006-11-10

Nu får ytterligare 250 villor i Odensala chansen att både spara pengar och förbättra miljön. På tisdag den 14 november kl 19.00 hålls det första informationsmötet för den fortsatta utbyggnaden.

Kombinationen med att ansluta sig till både fjärrvärme- och bredbandsnätet är fördelaktigt på många sätt.

- Många av villaägarna har konverterat från direktverkande el och de kan nästan halvera sin uppvärmningskostnad. Dessutom drar de sitt strå till stacken för miljön eftersom vi använder oss av förnyelsebart biobränsle i kraftvärme-verket. Vårt fiberoptiska bredbandsnät har närmast obegränsad kapacitet – en enda fiber motsvarar fem miljoner ADSL-anslutningar. Ett snabbt och säkert bredband som är öppet för alla som vill leverera tjänster inom internet, tv och telefoni, säger Niclas Öhlund, Jämtkraft fjärrvärme.

Media hälsas välkomna när Jämtkraft håller informationsmöte om den kommande fjärrvärme- och bredbandsutbyggnaden på fågelvägarna i Odensala. Jämtkraft kan förmedla kontakter till villaägare på bärvägarna i Odensala för intervju.

Datum: 14 och 23 november

Plats: Folkets Hus

Tid: Kl 19.00.

För ytterligare information kontakta gärna:

Niclas Öhlund, Jämtkraft fjärrvärme, tfn 070-285 18 55.