Förändrade fakturaperioder

Just nu arbetar vi med att förbättra våra faktureringsrutiner. Det innebär att du som kund kan få fakturor under andra intervaller än vanligt under en period.

Publicerad 2019-12-11

På Jämtkraft arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och system så att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Under december, januari och februari jobbar vi med att förbättra rutinerna för fakturering i våra system.

Det kan innebära att du som kund får fakturor under andra intervaller än vanligt och att fakturan ser lite annorlunda ut. Det är helt i sin ordning och betyder bara att vi arbetar med just din kundgrupp!

Vår ambition är att i början av år 2020 ge dig månadsfaktura som standard för att underlätta för dig att följa din energiförbrukning. Det möjliggör även en jämnare fördelning av dina energikostnader.

Vi rekommenderar dig också att välja e-faktura för en säker och trygg betalning. Har du frågor om din faktura, vill byta till e-faktura eller har andra frågor är du välkommen att höra av dig hos oss på Kundservice, 063-14 90 00.