Hammarby och Jämtkraft samarbetar för supporter-el

Nu kan Hammarbys supportrar stötta sitt favoritlag genom sitt elavtal. Hammarby Fotboll ingår ett samarbetsavtal med Jämtkraft om supporter-el.

Publicerad 2015-05-28

Samarbetsavtalet som skrevs under idag mellan Hammarby Fotboll och Jämtkraft innebär att det blir möjligt för Hammarbysupportrar att stötta sitt lag genom att välja supporter-el från Jämtkraft. Kunden väljer bland Jämtkrafts ordinarie elavtal med el från förnybara energikällor.

- Vi ser väldigt positivt på samarbetet med Jämtkraft. Det är en ambitiös och aktiv partner med ett stort engagemang inom idrotten. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans ska skapa nytta både för Jämtkraft, Hammarby och våra supportrar. Att Jämtkraft dessutom producerar grön el är något som både klubben och många av våra supportrar ser positivt på, säger Henrik Kindlund, vd Hammarby.

- Vi är glada och stolta över att Hammarby väljer att satsa på supporter-el. Vi hoppas att produkten ska bidra med trygghet och utveckling för föreningen. Hammarby är ett fantastiskt publiklag med många och trogna supportrar. Här finns en positiv kraft, sådant som vi brinner för inom energiområdet. Vi ser fram emot ett samarbete som vi hoppas och tror ska gynna båda parter, säger Lars Skoglund privatmarknadsansvarig Jämtkraft.

Målgruppen för supporter-el är de vars hjärta klappar lite extra för en förening. Genom att bli kund hos Jämtkraft kan de stötta sitt lag. Konceptet erbjuds föreningar och klubbar med en supporterkultur.

Lanseringen av supporter-el och föreningsel, en liknande produkt för föreningar som själva vill tjäna pengar till sitt lag, är en insats där Jämtkraft på ett mer direkt sätt låter marknadsföringspengar gå till något som ligger kunderna varmt om hjärtat.

- Vi har till exempel sagt upp våra avtal med prisjämförelsesajter och telemarketing för att istället satsa på mer långsiktiga elavtal, som vi tror på. Vi tycker att den oberoende jämförelsesajten elpriskollen är ett bra alternativ för den som vill få en översikt över alla elpriser av en tredje part, säger Lars Skoglund.

 

För mer information

Lars Skoglund, privatmarknadsansvarig Jämtkraft, 063-14 91 77

Karin Bodén, pressansvarig Jämtkraft, 063- 57 74 72