Jämtkraft Arena – ny mötesplats för framtida evenemang

Jämtkraft blir huvudsponsor till Östersunds nya arena. Avtalet innebär att Jämtkraft sponsrar den nya arenan med 10 miljoner kronor och äger rätten att namnge arenan. Namnet kommer att vara Jämtkraft Arena. Den blir Jämtlands största arena för idrotts- och kulturevenemang.

Publicerad 2007-01-02

Jämtkrafts vision, att vara ”en drivkraft för regionens utveckling och framgång” ligger bakom beslutet att tacka ja till erbjudandet om att bli arenans huvudsponsor. En arena med kapacitet för större publika arrangemang har länge saknats i regionen.

Nu får utövare i alla åldrar av såväl idrott som kultur en arena att växa och utvecklas i. En utveckling som kan leda till spel i högre serier och att större konserter och andra evenemang kan läggas i Östersund i framtiden. En viktig ingrediens för en region som vill växa och nå framgång. En inte helt oviktig del i beslutet är också närheten till Arctura och den vidunderliga utsikt man kommer att få över arenan från toppvåningen.

Det kommande sponsringsavtalet med arenabolaget och Östersunds nya evenemangsarena är det absolut största sponsringsavtal som Jämtkraft ingått.

- Det känns väldigt spännande. Vi vet att vi är uppskattade för vår sponsring som vi jobbar idag. Vår förhoppning är att vår satsning på Östersunds nya arena ska mottas lika positivt av såväl nuvarande som framtida kunder, säger Håkan Roos, Informationschef.   

För mer information:

Kontakta Håkan Roos, 063-149135, 070-6218586