Jämtkraft huvudsponsor till ny arena på I5

Jämtkraft blir huvudsponsor till Östersunds nya arena på I5-området och går in med 10 miljoner kronor. Nu får utövare i alla åldrar av såväl idrott som kultur en arena att växa och utvecklas i.

Publicerad 2006-06-29

En arena med kapacitet för större publika arrangemang har länge saknats i regionen. En arena som ger möjlighet till utveckling – som kan leda till spel i högre serier samt att större konserter och andra evenemang kan läggas i Östersund i framtiden. En viktig ingrediens för en region som vill växa och nå framgång.

Det kommande sponsringsavtalet med arenabolaget och Östersunds nya evenemangsarena är det absolut största sponsringsavtal som Jämtkraft ingått. Och Jämtkrafts vision, att vara "en drivkraft för regionens utveckling och framgång", ligger bakom beslutet att tacka ja till erbjudandet om att bli arenans huvudsponsor.

– Det känns väldigt spännande. Vi vet att vi är uppskattade för vår sponsring som vi jobbar med i dag. Vår förhoppning är att vår satsning på Östersunds nya arena ska mottas lika positivt av såväl nuvarande som framtida kunder, säger Håkan Roos, Informationschef.

Avtalet med arenabolaget är ännu inte underskrivet, alla detaljer är inte klara. Det som står klart i dag är att Jämtkraft satsar 10 miljoner kronor. Klart är också att Jämtkraft kommer att namnge arenan – exakt vad namnet blir är inte bestämt.

För mer information kontakta:
Håkan Roos, informationschef, Jämtkraft, tfn: 063-14 91 35, 070-621 85 86