Jämtkraft lanserar nytt Lokalpris under Vinterfestivalen

Publicerad 2012-01-27

Jämtkraft lanserar ett nytt Lokalpris med start under Vinterfestivalen. Det nya Lokalpriset, som införs 1 maj, innebär att kunderna tar del av nedgångarna och undviker kraftiga uppgångar på elmarknaden. Precis som tidigare ger Jämtkraft en rabatt till kunderna i ägarkommunerna Östersund, Åre och Krokom. Priset fortsätter att vara ett långsiktigt lågt och stabilt pris och det innehåller endast el från förnybara energikällor.

Det nya Lokalpriset förvaltas av Jämtkrafts elinköpare. De bevakar elmarknaden, gör kontinuerligt prognoser och köper in elen vid rätt tillfälle – varje dag. Det ger ett elpris som snabbare kan följa med marknadens nedgångar än dagens Lokalpris, samtidigt som elpristopparna kan undvikas.

– Med det nya Lokalpriset kommer vi att kunna ge tydligare information till våra kunder om hur priset förväntas ligga de närmsta månaderna. Vi kommer också synliggöra rabatten på ett bättre sätt, direkt på fakturan, säger Lena Persson, chef för Elhandel på Jämtkraft.

Under februari kommer samtliga kunder få mer information hemskickad. 
 
Välkommen till Jämtkrafts monter på Vinterfestivalen om du vill veta mer!
Vill du veta mer om hur det nya Lokalpriset fungerar? Välkommen till Jämtkrafts monter på Stortorget under Vinterfestivalen. Lena Persson, chef för Elhandel på Jämtkraft kommer att finns på plats under lördagen 28 januari för att svara på frågor. Vill ni träffa oss vid ett senare tillfälle går det också bra att kontakta pressansvarig Anders Rubensson.
 
När: 28 januari kl. 15-20
Var: Jämtkrafts monter, Stortorget, Östersund
 
För ytterligare information kontakta:
Anders Rubensson, pressansvarig, 063-57 74 72