Jämtkraft på prisutdelning i London

Publicerad 2010-05-12

Jämtkrafts VD Anders Ericsson och Tommy Ericsson, Public Affairs ingår i delegationen som reser till London på torsdag för att ta emot priset och presentera sig på Londonbörsen och Svenska ambassaden.

-      Det känns jätteroligt. Vi kommer att ta tillfället att marknadsföra oss på Londonbörsen och bjuda in nya samarbetspartners i våra vindkraftsatsningar, säger Anders Ericsson.

Landshövdingen i Västernorrland och miljöteknikföretag som Absolicon, Airstar, Ecocycle design, samt Handelskammaren och andra representer från regionen är med på resan.

– Jämtkraft är ett av företagen som blivit utvald för intervju av magasinet New Economy som vill sprida tävlingsresultatet, säger Tommy Ericsson.

CleanTech Region i Jämtland och Västernorrland vann i konkurrens med 40 andra regioner i världen, bl.a. Clean Tech Finland, Abu Dhabi, San Diego, Australien och Brasilien. Vinnaren utses av förlaget bakom tidningen The New Economy.

Syftet med CleanTech Region är att utveckla och marknadsföra miljöteknik. Bakom satsningen i vår region ligger ett EU-projekt som drivs av Jämtlands läns landsting, länsstyrelserna i Jämtland och Västernorrland och Östersunds och Sundsvalls kommuner.

 

För mer information kontakta:

Håkan Roos, Informationschef        063-14 91 35