Jämtkraft söker ny vd

Vår vd Anders Ericsson går i pension och bolaget söker nu en ny vd. Målet är att en ny vd ska vara på plats till bolagsstämman i maj 2018.

Publicerad 2017-09-13

Anders Ericsson har varit vd för Jämtkraft i 10 år. En period som kännetecknats av stora förändringar på energimarknaden där framtidens energikonsumenter ställer nya krav på energibolagen. Utvecklingen av företaget har präglat Anders tid som vd.

– Vi har under mina år som vd förflyttat positionerna. Idag erbjuder vi allt från delägarskap i vattenkraft, till laddinfrastruktur och solcellsanläggningar. Det har varit och är en spännande tid att vara vd i Jämtkraft men nu är jag redo att lämna över uppdraget till en ny ledare, säger Anders Ericsson.

Jämtkraft inleder nu rekrytering av ny vd. Målet är att den nya vd:n ska vara på plats i maj 2018.

– Som vd har du en central roll i bolagets utveckling. Vi söker en affärsdriven vd som med nyfikenhet och klokt ledarskap vill utveckla och stärka Jämtkraftkoncernen med innovativ affärsutveckling, nya samarbeten och fortsatt fokus på att vara en attraktiv arbetsgivare, säger AnnSofie Andersson, styrelseordförande för Jämtkraft AB.