Pressträff Jämtkraft Arena

Efter mindre än ett års byggande börjar invigningen av Jämtkraft Arena närma sig med stormsteg. 1 juli kommer byggherren FFAB enligt planerna att lämna över en färdig arena. Som alltid undrar alla hur man ska hinna. Men den gröna mattan ligger på plats och stolarna skruvas i denna stund fast.

Publicerad 2007-06-14

Den 13-14 juli sker invigningen med både kultur och idrott. På fredagskvällen hålls en invigningsceremoni och det bjuds på en stor arenakonsert med en av Sveriges just nu hetaste artister. Hela fredagskvällens arrangemang har fri entré och blir säkert en av sommarens höjdpunkter.  

På lördagen blir det fotbollsfest. Då kommer ÖFK att göra premiär på Jämtkraft Arenas A-plan. De möter det näst bästa laget från Wales, Swansea City FC, som spelar i League One. Deras juniorlag följer också med och möter samma dag ÖFK:s juniorlag. Så förbered dig för en heldag med brittisk fotboll av hög klass. Swansea kommer att finnas på plats i Östersund en hel vecka då man förlagt en vecka av sin försäsong här och på Jämtkraft Arena.  

Pressträff 15 juni

Med anledning av den kommande invigningen bjuder vi in till pressträff fredag 15 juni klockan 12.00 på Jämtkraft Arena. Det blir förstås information om invigningsdagarna 13-14 juli, men även en exklusiv rundvandring på och i arenan samt lättare förtäring i loungen.

För ytterligare information kontakta:

Daniel Kindberg ÖFK, 070-314 64 07

Håkan Roos, Jämtkraft, 070-621 85 86  

Varmt välkommen till Jämtlands nya evenemangsarena – Jämtkraft Arena!