Win-win med Jämtländsk supporter-el

Jämtkraft stöttar superettans serieraket ÖFK på vägen mot allsvenskan. Genom avtalet supporter-el skänker Jämtkraft en summa pengar för varje avtal som tecknas.

Publicerad 2015-10-15

jamkraft_ofk

– Man kan säga att ÖFK och Jämtkraft samarbetar om supportrar och kunder. Det blir en win-win situation för oss båda. Det kan ge mervärde till våra fans och ett eventuellt ekonomiskt tillskott till klubben, säger Jonas Nilsson, marknadsansvarig för ÖFK. 

ÖFK riktar sig mot fotbollsintresserade både lokalt och nationellt.

– Vi har supportrar i olika delar av landet och vår målsättning är att nå även dem utanför länet. Nu i slutspurten av säsongen kommer vi att visa erbjudandet på både hemma- och bortamatcher, säger Jonas Nilsson.

För varje nytt supporter-el avtal skänker Jämtkraft 300 kronor till klubben, därefter betalar bolaget 10 kronor till laget varje månad som supportern är kund hos bolaget. Elen kommer från förnybara energikällor, sol, vind och vatten.

– Supporter-el är en insats där Jämtkraft på ett mer direkt sätt låter marknadsföringspengar gå till något som ligger kunderna varmt om hjärtat. Det här ger kunderna en möjlighet att stötta något man tror på och känner sig engagerad i, säger Lars Skoglund privatmarknadsansvarig Jämtkraft.

I dagsläget har Jämtkraft avtal med tre idrottsklubbar, ÖFK, Hammarby IF och Örebro Hockey.

– Det här är ett nytt och annat sätt att jobba långsiktigt med idrottsklubbar som både vi och klubbarna tror på. För klubbarnas del är det bra med en långsiktigt partner när det gäller inkomst och för vår del vill vi knyta långsiktiga band med våra kunder, säger Lars Skoglund.

 För mer information:

Lars Skoglund, privatmarknadsansvarig på Jämtkraft, 063-14 91 77 lars.skoglund@jamtkraft.se 
Jonas Nilsson, marknadsansvarig ÖFK. 073-8641590
jonas.nilsson@ostersundsfk.se
Karin Bodén, pressansvarig Jämtkraft, 063- 57 74 72
karin.boden@jamtkraft.se