Vi finns här för dig

Vi förstår att du har annat att tänka på än energi just nu. Många är oroliga – för sin eller andras hälsa eller för sin eller andras ekonomi. En del kanske till och med är sjuka. Vi på Jämtkraft skulle ändå vilja skicka med några saker till dig som kund med anledning av Coronaläget.

Publicerad 2020-03-26

Viruset som sprids över världen just nu påverkar oss alla – direkt eller indirekt. Jämtkraft har två extremt viktiga uppgifter i det här läget. Dels måste vi, precis som resten av samhället, ta vårt ansvar och göra allt vi kan för att begränsa smittspridningen. Dels säkerställer vi att vi, oavsett virusets utspridning och konsekvenser av densamma, kan garantera dig och alla andra medborgare en säker och tillförlitlig leverans av el och värme. 24 timmar om dygnet, året runt. Detta säkerställer vi genom en rad förberedelser, åtgärder och planer. Att du känner dig trygg i det är nummer ett för oss.

En drivkraft

Förutom det ska vi vara en drivkraft för regionen. Det kanske du har hört oss säga förut. Vi brukar tjata om det, och det är viktigare än någonsin nu. Det bästa sätt vi kan vara en drivkraft på just nu är att inte avstanna i satsningar, investeringar och projekt. Vi fortsätter investera och satsa i vår region – det säkrar en hållbar, tillförlitlig energiförsörjning men det skapar också arbetstillfällen och kontinuitet för våra entreprenörer, partners och leverantörer. Något som är nog så viktigt i ett läge då Coronaviruset ser ut att få långtgående ekonomiska effekter, globalt och i vår region.

Regeringen presenterar stödåtgärder som ska hjälpa de branscher och människor som är värst drabbade av de ekonomiska effekterna. Och lika smärtsamt som det är att se hur företagare i regionen just nu kämpar för sin överlevnad, lika rörande är det att se vilket engagemang och stöttning som företag och privatpersoner visar för krisande näringar i vårt samhälle.

Vi finns här

Jämtkraft finns också här. Vi är här för att hjälpa dig som kund. Har du funderingar? Eller är du orolig och behöver råd och hjälp? Tveka inte att höra av dig till oss, så att vi genom dialog kan göra vårt bästa för att hjälpa dig som är drabbad.

Jämtkraft Kundservice, 063-14 90 00 info@jamtkraft.se.

Tillsammans står vi starkare.

Erik Brandsma, VD Jämtkraft