Vi satsar på Mörsil och Hallen

Jämtkraft investerar i nya, moderna fjärrvärmeanläggningar i Mörsil och Hallen för att öka driftsäkerheten och säkerställa leveransen hem till dig.

Publicerad 2019-11-21

serviceavtal fjärrvärme

Jämtkraft inför just nu nya, moderna fjärrvärmeanläggningar i Mörsil och Hallen. Det gör vi för att öka driftsäkerheten i fjärrvärmeleveransen hem till dig. De nya pannorna har större kapacitet, det gör att fjärrvärmeleveransen hem till dig blir mer stabil och säker samtidigt som fler fastigheter på de båda orterna får möjlighet att ansluta sig till fjärrvärmenätet.

Vi hoppas självklart att de nya anläggningarna enbart innebär positiva effekter, men om du under den närmaste tiden upptäcker några förändringar eller problem som du har frågor om så tveka inte att höra av dig till oss! Vi har som alltid beredskap för att hjälpa dig.

Vi påminner också om att du kan teckna vårt serviceavtal för 75 kronor i månaden där underhåll och service ingår regelbundet.

Psst, du vet väl om att vi sänker fjärrvärmepriset i Åre kommun den 1 januari 2020. Priset sänks med i genomsnitt 5,5 procent.

Varma hälsningar
Jämtkraft