Human & social

Vi stöttar human-/sociala verksamheter, arrangemang och arenor som ger kraft människor emellan.

jämtkraft arena

Jämtkrafthallen

I Ås utanför Östersund finns en modern friidrottshall med löparbanor och allt övrigt som behövs. En inomhushall som är betydelsefull för friidrotten i vår kalla del av landet.

Jämtkraft Arena

Vi är huvudsponsor för Jämtkraft Arena. Vårt sponsringsuppdrag innebär att vi går in med 1 miljon kronor per år under en 10-årsperiod. Jämtkraft Arena består av två fullstora fotbollsplaner med konstgräs. Båda planerna värms upp med hjälp av fjärrvärme från Jämtkraft. Arenans användningsområde är allt ifrån sommar- och vintersport till konserter.

Fakta:
Publikkapacitet: 30 000 vid evenemang och 9 164 vid match.

Medvinden

Långfärdsskridskobanan på Storsjöns is. Medvinden går från Vinterparken i Östersund, till Odensala, vidare via Vallsundet till Kungsgårdsviken på Frösön och tillbaka längs Frösö Strand.
www.vinterparken.se

Svartsjöarnas spårsystem

Att ta en tur runt Svartsjöarna har blivit allt populärare. Upplev riktig fjällmiljö bara någon mil från centrala Östersund. Läs mer och titta på webbkameran på 
www.svartsjoarna.se

Lokalen Åre

Fritidsgården Lokalen i Åre har hållit sig levande i 20 år och fortsätter att nyskapa nu och framåt. Här har ungas driv bland annat varit grunden för MAD och Sk8föreningen. Här finns möjlighet att pyssla, baka fika, hoppa trampolin, skejta, jonglera, spela instrument, köra bollsport om idrottshallen är öppen, leka och slappa, DU väljer.
Lokalen Åre

Hej Främling!

Hej främling! erbjuder hälsofrämjande aktiviteter för alla med en önskan om ökad gemenskap. Sedan hösten 2013 har vi haft särskilt fokus på att skapa integration och inkludering genom våra kostnadsfria och hälsofrämjande aktiviteter som ofta innebär idrott, kultur och friluftsliv.
Hej Främling!

Åre Jumpyard

En flera tusen kvadratmeter stor aktivitetshall byggs i Åre. Anläggningen inrymmer bland annat trampoliner, klätterväggar och skumgummigropar. Jämtkraft går in som sponsor och har tecknat ett 12-årigt avtal om 7 miljoner kronor.
Åre Jumpyard

Mer om våra samarbeten