Idrottssponsring

Vi sponsrar idrottsföreningar som engagerar människor, oavsett om det är på elitnivå eller i friskvårdssyfte.

idrott sponsring

Idrottsföreningar vi sponsrar

Vi på Jämtkraft sponsrar en variation av idrottsföreningar. Här kan du läsa om några av dem och ansöka om sponsring.

Jämtkraft Hockeyskola

Tanken bakom samarbetet med Östersunds IK är att väcka intresset för hockey hos barn med Jämtkraft Hockeyskola. Det är lek och glädje som är i fokus. 

JÄMTKRAFT barnskidskola

Vi vill att barn ska hitta lek och glädje i sitt sportutövande. I samarbete med Östersunds Skidlöpareklubb har vi därför startat Jämtkraft Barnskidskola. Barnskidskolans målsättning är glädje, kamratskap och utveckling på snö. 
Jämtkraft Barnskidskola

ÖFK

Östersunds Fotbollsklubb, ÖFK, spelar i Allsvenskan  – den högsta serien i svensk fotboll. Målsättningen är alltid att vinna nästa match. 
www.ostersundsfk.se

Östersunds Ishockeyklubb

Ett slagkraftigt hockeylag som tampas i toppen av division ett. Hoppas på att ta sig högre upp i seriesystemet inom ett par år.
www.ostersundik.com

ÖSK

Östersunds skidklubb har under de senaste åren tagit VM-guld, världscupsegrar och ett antal SM-guld. ÖSK har dessutom en stor och engagerad ungdomsverksamhet. Vårt samarbete med ÖSK grundar sig delvis i Arcturas placering på Östersunds Skidstadion.
www.oskskidor.com

Jämtland Basket

Herrarna spelar i den högsta serien i Sverige, Basketligan, damerna spelar i division två. Båda lagen har en hemmapublik som stöttar i både med- och motgång.
www.jamtlandbasket.se

Vi sponsrar också

Nordiska Ungdomsspelen
IFK Östersund
Löfsåsspåren
ÖFG Golf
Ope IF
St Olavsloppet
Frösö IF

Läs mer om några av föreningarna vi sponsrar