Human & social

Vi stöttar human-/sociala verksamheter, arrangemang och arenor som ger kraft människor emellan.

jämtkraft arena

Jämtkrafthallen

I Ås utanför Östersund finns en modern friidrottshall med löparbanor och allt övrigt som behövs. En inomhushall som är betydelsefull för friidrotten i våra kalla delar av landet.
Jämtkrafthallen

Jämtkraft Arena

Vi är huvudsponsor för Jämtkraft Arena. Vårt sponsringsuppdrag innebär att vi går in med 1 miljon kronor per år under en 10-årsperiod. Jämtkraft Arena består av två fullstora fotbollsplaner med konstgräs. Båda planerna värms upp med hjälp av fjärrvärme från Jämtkraft. Arenans användningsområde är allt ifrån sommar- och vintersport till konserter.

Fakta:
Publikkapacitet: 30 000 vid evenemang och 9 164 vid match.
www.jamtkraftarena.se

Medvinden

Långfärdsskridskobanan på Storsjöns is. Medvinden går från Vinterparken i Östersund, till Odensala, vidare via Vallsundet till Kungsgårdsviken på Frösön och tillbaka längs Frösö Strand.
www.vinterparken.se

Svartsjöarnas spårsystem

Att ta en tur runt Svartsjöarna har blivit allt populärare. Upplev riktig fjällmiljö bara någon mil från centrala Östersund. Läs mer och titta på webbkameran på 
www.svartsjoarna.se

Boda Borg

I de olika rummen på Boda Borg, Östersund, kan du och dina lagkamrater testa er samarbetsförmåga, kreativitet och nyfikenhet. Lösningen är inte alltid den självklara – att tänka i nya banor kan löna sig.
www.bodaborg.se/ostersund

Läs mer om Svartsjöarnas skidområde