Den 11 februari klockan 21:00-02:00 utför vi ett planerat underhållsarbete på vår webbplats. Det kan innebära att det är svårt att teckna elavtal under den tiden.

Sommarjobbare till Informationsförvaltningen

Nu söker vi en ansvarstagande blivande arkivarie/informationsstrateg som vill jobba på Jämtkrafts informationsförvaltning i sommar.

Om jobbet
Informationsförvaltningen arbetar främst med diarieföring, arkivhantering och hanterar information i form av fysiska och digitala handlingar. Östersunds kommun är Jämtkrafts arkivmyndighet. Du kommer att arbeta med att förteckna och ordna i arkivet, löpande arkivering och diarieföring av inkomna och upprättade handlingar.

Vem är du?
Den här rollen är för dig som studerar arkiv- och informationsvetenskap på universitets-/ högskolenivå, eller har likvärdig erfarenhet, och vill få en meriterande arbetslivserfarenhet. Som person är du noggrann, pålitlig och ansvarstagande. Du strävar alltid efter att göra ditt bästa, du visar på gott omdöme och goda resultat i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter kräver att du är ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du besitter god social kompetens och har lätt för att ta kontakt med andra människor.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning sker innan anställning kan påbörjas.

Anställningsperiod: 1 juni t o m 31 augusti, eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid, vardagar 08:00–17:00
Placering: Huvudkontoret i Östersund
Kontaktperson: Hannah Widholm, 063-149028, hannah.widholm@jamtkraft.se

Ansökan: CV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast den 10 april.

 

Ansök