Jämtpriset

Köp el som storföretagen med ett förvaltat elpris. Låt experterna säkra upp ett stabilt och långsiktigt lågt elpris till dig med vårt elavtal Jämtpriset. Så kan du använda din kraft till något helt annat.

Med Jämtkrafts elavtal Jämtpriset får du ett förvaltat elpris

Prova Jämtpriset

Är det dags för ett nytt elavtal? Testa oss och vårt Prova på-avtal* så får du Jämtpriset i tre månader utan månadsavgift och rörlig avgift. Därefter övergår ditt pris till vårt ordinarie Jämtpris, om vi inte hör något från dig.

Teckna direkt eller ring oss på 063-14 90 00 så hjälper vi dig.

*Prova på-avtalet kan tecknas av dig som inte haft något av våra elavtal tidigare.

Så fungerar förvaltat elpris

Jämtkrafts analytiker bevakar elmarknaden varje timme och varje dag. De köper in din el i förväg när priset är lågt och säkrar upp den el du behöver för framtiden i en portfölj. Resultatet blir ett elpris som följer elmarknadspriset neråt men kapar pristopparna. Du gör en bra elaffär utan att röra ett finger.

  • Sett över flera års tid är förvaltat elpris det bästa på marknaden och är lägre än det rörliga elpriset.
  • Resultatet blir ett stabilt och lågt elpris. Du slipper elpristopparna samtidigt som du får ta del av nedgångarna.
  • En annan fördel med ditt förvaltade elpris är att du får veta hur ditt elpris förväntas se ut det kommande året. Du hittar din prisprognos på Mina sidor.

Jämtpriset för januari

Elpris elområde 2 inklusive reducerad skatt och moms 2 000 kWh 5 000 kWh 20 000 kWh
71,04 95,04 80,64 73,44

Prishistorik

Vill du veta hur Jämtpriset har utvecklats de senaste åren? Här kan du se prishistorik för vårt förvaltade elavtal. Välj vilket elområde du tillhör för att se de priser som gäller just för ditt område.