Tågluffa i Sverige i sommar

Ge dig ut på sommaräventyr med Inlandsbanan och Sveriges enda tågluff. Nu får du 400 kr i rabatt på Inlandsbanekortet. Res så mycket du vill under två veckor, kliv av tåget mitt i äventyret och fortsätt resan när du själv vill.

inlandsbanan_653_367

Den 130 mil långa järnvägen sträcker sig från Kristinehamn i söder till Gällivare i norr. Du reser bekvämt i våra rälsbussar där våra tågvärdar ser till att du får en trevlig och minnesvärd resa och vi gör bland annat stopp för lunch och middag utmed banan.

Med Inlandsbanekortet reser du så mycket du vill på Inlandsbanan under två veckor och kan kliva av tåget mitt i äventyret. Gör spännande avstickare till närliggande platser och fortsätt resan när du vill.

Inlandsbanan har många stationer längs banan och vill du ännu längre ut i äventyret så är ett tips att ta med dig cykeln eller ta en buss till fjällvärlden. På Inlandsbanans hemsida hittar du tips, reseinspiration och länkar till orter och destinationer längs banan och deras aktiviteter.

Kom ihåg att köpa till en sittplatsbiljett för att garantera din plats på tåget. Mer information finner du på deras hemsida.

Ditt erbjudande: 400 kronor rabatt per person på våra Inlandsbanekortet.

Villkor:

  • Erbjudandet gäller sommarsäsongen 12 juni–20 augusti 2017.
  • Gäller vid bokning senast 31 juli 2017.
  • Bokning av sittplats rekommenderas och sker i separat bokning, kostar 50 kronor/person/sträcka.
  • Cykelplats kostar 100 kronor/cykel/sträcka, finns 3 bokningsbara platser.
  • Gäller endast nya bokningar och kan ej kombineras med andra rabatter.
  • Uppge bokningskod: ”Kraft2017” vid bokning.

Bokning:

Boka via hemsidan, e-post eller 0771-535353.

Uppge bokningskoden ”Kraft2017” för att erhålla rabatten.

Läs mer och boka