Upptäck Inlandsbanan

Följ med på en paketresa och besök några av de mest intressanta platserna i det mångsidiga inlandet, från skärgårdsidyll till vidunderlig vildmark. Nu får du som Jämtkraftkund 500 kr rabatt per person på Inlandsbanans paketresor.

frannorrtillsoder

Följ med på en paketresa som sträcker sig från Kristinehamn i söder och 130 mil norrut till Gällivare längs Inlandsbanan. 

Resan börjar i Kristinehamn eller Mora, du väljer, och tar dig ända upp till Gällivare i Lappland. På vägen dit får du bland annat beundra Zorns målningar i Dalarna och färdas genom tid och rum på Jamtli i Östersund. Längre norrut möter du den samiska kulturen och kan förundras över storheten i världsarvet Laponias orörda natur. Du kommer att passera Polcirkeln och med egna ögon se midnattsljuset. Vägen kantas av spännande vildmarksupplevelser och kryddas med inlandets goda mattraditioner. Förbered dig på en resa för alla sinnen.

Du reser bekvämt i våra rälsbussar och våra tågvärdar ser till att du får en trevlig och minnesvärd resa och vi gör bland annat stopp för lunch och middag utmed banan.

Ditt erbjudande: 500 kr rabatt per person på alla paketresor. 

Villkor:

  • Erbjudandet gäller sommarsäsongen 12 juni–20 augusti 2017.
  • Gäller vid bokning senast 31 maj 2017.
  • Bokas i mån av plats.
  • Gäller endast nya bokningar och kan ej kombineras med andra rabatter.
  • Uppge bokningskod: "Kraft2017" vid bokning.

Bokning:

Boka via www.inlandsbanan.seboka@inlandsbanan.se eller 0771-535353. 

Uppge bokningskoden ”Kraft2017” för att erhålla rabatten.

 Till bokning

Erbjudandet gäller även våra andra paketresor och det finns paket för alla smaker och man kan t ex kombinera Inlandsbanan med Hurtigruten, en av världens vackraste sjöresor. Eller varför inte utforska mer om den samiska kulturen i paketet Taste of Lapland.

Totalt finns det sex olika paketresor att välja mellan. Läs mer på Inlandsbanan.