Kickstarta hösten med hemmaträning och en ny vandringskänga

MyMOWO erbjuder enkel och rolig hemmaträning där du själv bestämmer när och var du tränar. Ska du ge dig ut på en tur i höst? Då kanske en ordentlig vandringskänga är på sin plats. Läs mer om våra erbjudanden här.

mymowofamilj

Enkel och rolig hemmaträning med MyMOWO

Kom igång med enkel och rolig hemmaträning i höst där du bestämmer när och var du tränar. Vi bjuder dig på 30 dagars gratis träning och möjlighet att testa höstens stora nyhet på MyMOWO. Effektiva och inspirerande träningsprogram som hjälper dig att bygga upp en stark och stabil kropp.

Just nu får du också 30% rabatt på allt i webbshopen där du hittar allt du behöver för en träningsrik höst!

För att ta del av erbjudandet använder du koden ”jämtkraft” när du registrerar dig på mymowo.com eller som rabattkod i webbshopen. Erbjudandet är giltigt till och med 18 september 2017. 

Varsågod, här får du en månads gratis träning

anaris känga från meindl

Satsa på en bra känga i höst

Kängan Anaris GTX från populära Meindl har hög komfort och är speciellt framtagen för nordiska förhållanden då den både är smidig och stabil med god passform. Passar utmärkt både som yrkeskänga och för vandringar i lätt till medelsvår terräng. Finns både i dam- och herrmodell. 

Som Jämtkraftkund får du nu 25% rabatt. Erbjudandet är giltigt till och med 30 september 2017. Använd rabattkod: meindlmoment

"Läs mer och beställ dammodell

"Läs mer och beställ herrmodell