Ladda elbilen hemma med laddbox

Börja dagen med fulladdade batterier. Det bästa sättet att "tanka" din elbil eller laddhybrid är med hjälp av en laddbox i hemmet. Laddar vi dem med ren energi från skog, vind och vatten kan det bli hur bra som helst.

Laddning av elbil med laddbox i hemmet

Vi säljer laddboxar via vårt delägda bolag CLEVER som har Sveriges största publika laddnätverk med fler än 3 000 publika laddpunkter. Som kund hos CLEVER får du även tillgång till deras laddstationer i Danmark och Tyskland.

Det här får du med vår laddbox för hemmabruk

  • Laddboxen KEBA P30 med laddeffekt upp till 22 kW och inbyggda säkerhetsfunktioner.
  • Laddkort med 1 000 kWh laddpott för användning i CLEVERs publika laddnätverk.* 
Pris: 9 995 kronor**

Intresseanmälan

*Erbjudandet gäller till och med 31 maj. 
**Kostnad för installation tillkommer. En standardinstallation kostar 3500 kronor exklusive moms.

Varför du behöver en laddbox

Elsäkerhetsverket avråder från laddning av elfordon i vanliga vägguttag, eftersom det inte är avsett för det och kan leda till överhettning. Det finns heller ingen kommunikation mellan vägguttaget och bilen som säkerställer att strömmen bryts om något går fel.

En laddbox ger dig smidigare och snabbare laddning jämfört med ditt vanliga vägguttag och har dessutom inbyggda säkerhetsfunktioner.

Det vanliga vägguttaget kan däremot användas för reservladdning hos vänner och familj. För detta ändamål har de flesta elfordon en ”reservkabel” som går att använda om det är absolut nödvändigt.