Kostnad för att ladda elbilen hemma

Knappast någon har väl missat hur populär elbilen har blivit på senare tid. Inte minst här i Sverige. Idag kan man se elbilar längs vägarna över hela landet.

närbild på en laddbox.

Utvecklingen går också åt detta hållet, med fler biltillverkare som fokuserar på att tillverka fler elbilar. Det gillar vi på Jämtkraft, eftersom elbilar innebär mindre utsläpp och en är ett enkelt sätt för många att göra ett klimatsmart val. Elbilar är väldigt mycket snällare mot naturen än bensin- och dieseldrivna bilar, eftersom elektricitet kan utvinnas ur oändliga källor som solen, vind och vatten.

Likt bensin- och dieselbilar behöver tankas, behöver elbilar laddas. Beroende på vilken bilmodell man kör varierar det hur ofta man behöver ladda den, men förr eller senare behöver alla elbilar laddas. Idag finns det laddstationer placerade längs vägarna och också på många parkeringsplatser, men det kan fortfarande innebära krångel om man behöver anpassa sig efter placeringen av laddstationen närmast hemmet. Därför väljer fler och fler att investera i en laddbox till sitt hem. Med en laddbox kan man ladda bilen hemma i sitt garage eller på sin egen parkeringsplats, vilket innebär att mycket blir mer bekvämt. Vi på Jämtkraft erbjuder laddboxar till både privatpersoner och företag.

Vad är kostnaden för att installera en laddbox hemma?

Vi på Jämtkraft vill erbjuda något för alla. Av denna anledning erbjuder vi flera typer av installationspaket. När du vill beställa en laddbox behöver du fundera på om du vill köpa bara en enskild laddbox, eller om du vill köpa en laddbox och få installationen inkluderad. När du beställer en laddbox med installation slipper du mycket jobb själv, istället kommer vår professionella och utbildade installatör och ordnar med laddboxen. Detta är ett populärt val eftersom många vill spara den tid och energi som det krävs att installera en laddbox.

Om du vill betala så lite pengar som möjligt så är alternativet utan inkluderad installation rätt för dig. I båda typerna av laddboxpaket ingår en laddbox av modellen KEBA P30. Detta är en effektiv och säker modell som vi på Jämtkraft kan rekommendera varmt.

Väljer du det kompletta laddboxpaketet, med inkluderad installation, blir det en något högre kostnad, men då ingår också en hel del extra. I vår standardinstallation ingår följande:

  • Rådgivning och rekommendation före installationen

  • Undersökning av din befintliga elinstallation

  • Installation utförd av Mers certifierade elinstallatör

  • Säkerställande att laddningen sker på säkraste möjliga sätt

  • Test av laddstationen

  • Tillgång till support via Mers kundservice.

50% i avdrag när du köper laddbox

Nu kan du få ekonomiskt stöd genom för att installera en laddbox för hemmaladdning. Du får 50 procent i avdrag för att installera en laddbox och avdraget görs direkt på fakturan precis som för rot- och rutavdrag.

Beställ hem en laddbox för din elbil

Vi har mer än 100 års erfarenhet av energibranschen. Under vår långa historia har vi lärt oss en hel del. Vi prioriterar långvarig kundnöjdhet och håller alltid vad vi lovar. Om du vill veta mer om våra laddboxar för elbilar kan du läsa mer på vår hemsida. Om du har några frågor eller funderingar hjälper vi dig gärna. Du kontakta oss enkelt via telefon eller mejl. Alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Varmt välkommen till oss på Jämtkraft!

Laddbox

Ladda din elbil hemma

Ladda din elbil snabbt och säkert. I vår laddlösning för hemmabruk ingår laddbox och installation.

Skaffa laddbox