Solceller för hus och villa

Att installera solceller på din villa är att göra en investering för framtiden. Du sänker dina driftkostnader och kan öka värdet på ditt hus.

solcellspaket för villa och hus

Solceller på ditt hustak

Solceller på ditt tak ger egen förnybar solel och sänker din elkostnad. Det kan också öka värdet på din fastighet. Du kan välja att installera solceller som täcker en del av eller nästintill hela din elförbrukning.

Under sommaren när solpanelerna producerar som mest kan du sälja den el du inte använder själv. Du kan också lagra ditt överskott av el från sommaren för att använda på vintern.  

Har du ett optimalt tak för att solceller?

Prova vår Solräknare där du snabbt och enkelt kan göra en beräkning på solceller och få en snabb uppskattning om hur mycket ditt hustak är värt.

Prisexempel solceller villa

Exemplet visar ungefär vad ett solcellspaket kostar och ger för effekt. Priset varierar utifrån vilka solpaneler du väljer och fastighetens förutsättningar. En exakt beräkning får du i din offert som skräddarsys efter dina önskemål.

Pris från*
120 000 kronor
Storlek på anläggningen 7 kW
Årsproduktion 7 000 kWh
Anläggningsyta 60 kvm
Antal solpaneler 28

*Priset är inklusive moms exklusive ROT- och solcellsbidrag.

Offertförfrågan

Det här ingår

Här kan läsa mer om vad som ingår i våra solcellspaket. Om du vill utföra installationen själv kan du välja att endast köpa solpaneler med tillbehör.

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

Våra solelsproducenter berättar