så fungerar supporter-el – byt till supporter-el så får ditt lag 300 kronor och 10 kronor i månaden så länge du är kund.
skriv på för hammarby fotboll

Kontakta oss

Kontakta oss på telefon 063-14 90 00 för att teckna elavtalet. Vill du att vi ringer upp dig? Fyll i ditt telefonnummer nedan, så kontaktar vi dig.

Ring upp mig

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Jämtkraft vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna.  
Jag godkänner att Jämtkraft hanterar mina uppgifter*
 

Jämtkraft stödjer föreningslivet med hjälp av sol, vind och vatten

Vilken klubb klappar ditt hjärta för? Med Supporter-el kan du stötta din klubb och ditt lag samtidigt som du får förnybar el från sol, vind och vatten.

Du väljer bland Jämtkrafts ordinarie elavtal. Vi lägger inte på något på priset för Supporter-el, vi tar en del av vår vinst och ger till ditt lag. Det tycker vi alla vinner på. Första gången du registrerar dig och blir kund skänker vi 300 kronor till den förening du väljer. Efter det betalar vi 10 kronor till laget varje månad som du är kund. Med Supporter-el stöttar du ditt favoritlag. Varje dag. Året om.