Svensk NaturEnergi

Svensk Naturenergi

Hos oss kan du köpa prisvärd och förnybar el

Hos oss kan du som privatperson och företag köpa prisvärd och förnybar el. Vi rekommenderar Jämtpriset – ett förvaltat elavtal där våra kompetenta portföljförvaltare köper in elen i förväg. På så vis kan vi jämna ut ditt elpris och kapa höga pristoppar.

Svensk NaturEnergi

Det här är Svensk NaturEnergi

Svensk Naturenergi bildas av fastighetsbolaget Wallenstam 2006. Då var ambitionen att kunna erbjuda de egna fastighetskunderna en hållbar energilösning till ett bra pris. Idag ingår Svensk Naturenergi i Jämtkraftkoncernen och är en del av något större. Men grundfilosofin är precis densamma; hållbara energilösningar med el från 100 procent förnybara energikällor till ett stabilt och förutsägbart pris. För såväl företag som privatpersoner.

Svensk NaturEnergi

Mina sidor

Svensk NaturEnergi tillhör Jämtkraftkoncernen och vi försöker dela på smarta lösningar. Tillsammans har vi Mina sidor där du kan hålla koll på ditt elavtal; enkelt se dina avtalsuppgifter och fakturor, få energistatistik på din energianvändning och förnya ditt elavtal. Du kan aktivera och logga in på ditt konto med person- eller organisationsnummer och mobilt BankID.

X

Svensk Naturenergi är en del av Jämtkraftkoncernen. Vi delar på många bra saker. Bland annat Mina Sidor. Här kan du enkelt ha koll på ditt elavtal. Du kan se dina avtalsuppgifter och fakturor, hålla koll på din energistatistik och förnya ditt elavtal.