Elavtal

Jämtpriset – ett elpris att ha för jämnan

Våra kompetenta portföljförvaltare köper in elen i förväg. Handlingsplatsen är den nordiska elbörsen Nord Pool. Bakom inköpet ligger en strategi med analyser av bl a energimarknaden, väderprognoser och det politiska läget som underlagDu kan alltså helt enkelt ta del av prisnedgångarna men också kapa de värsta pristopparna.

Du kan också välja rörligt pris - följer elbörsens svängningar och fungerar bäst för dig som själv håller koll på elmarknaden. Faktorer som påverkar elprisetÄr du intresserad av ett rörligt elpris går det bra att använda samma kontaktvägar här nedan.

Jag vill bli kontaktad om elavtal

Fyll i ditt för- och efternamn
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i din mejladress
Jag vill helst bli kontaktad*
Jag godkänner att Svensk NaturEnergi hanterar mina uppgifter* Välj alternativ

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Svensk NaturEnergi vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna. Läs Svensk NaturEnergis personuppgiftspolicy

X

Svensk Naturenergi är en del av Jämtkraftkoncernen. Vi delar på många bra saker. Bland annat Mina Sidor. Här kan du enkelt ha koll på ditt elavtal. Du kan se dina avtalsuppgifter och fakturor, hålla koll på din energistatistik och förnya ditt elavtal.