Dina synpunkter har betydelse

Vi drivs av utveckling och viljan att bli bättre. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och förbättringsförslag gällande våra tjänster. Enklast gör du det med ett mejl eller genom att ringa oss. Som kund har du också vissa rättigheter vid missnöje eller eventuell tvist.

SNE_PIL

SNE_PIL

SNE_PIL

För oss på Svensk NaturEnergi är det viktigt att du ska känna dig trygg med den behandling av dina personuppgifter som kan ske när du är kund hos oss eller i andra sammanhang är i kontakt med oss.

Dataskydd och personuppgifter

Inom Svensk NaturEnergi arbetar vi systematiskt med informationssäkerhet och dataskydd för att säkerställa en säker hantering av information och personuppgifter.

Svensk NaturEnergi AB, organisationsnummer 556618-8552, är personuppgiftsansvariga för behandling av personuppgifter.

Svensk NaturEnergi behandlar personuppgifter bland annat i samband med elavtal, vid rekrytering och för medarbetare. Personuppgifter ska behandlas med respekt för individens integritet och i enlighet med rådande lagstiftning kring personuppgiftsbehandling. Information om personuppgiftsbehandling uppdateras och publiceras löpande.

Personuppgiftsbehandling elavtal
Processing of personal data in English

Dataskyddsombud

Vi har utsett ett dataskyddsombud som ska övervaka efterlevnaden av dataskyddsförordningen och andra bestämmelser som gäller för behandling av personuppgifter.

Du kan kontakta dataskyddsombudet avseende alla frågor som rör behandling av dina personuppgifter och utövandet av dina rättigheter.

E-post: svensknaturenergi@jamtkraft.se
Adress: Dataskyddsombud, Svensk NaturEnergi AB, Kyrkgatan 21, 831 50 Östersund.

Kontakta oss vid frågor

Har du frågor eller vill använda dig av någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.

Svensk NaturEnergi AB

Telefon: 063-149 300
Att: Dataskyddsombud, Kyrkgatan 21, 831 50 Östersund

X

Svensk Naturenergi är en del av Jämtkraftkoncernen. Vi delar på många bra saker. Bland annat Mina Sidor. Här kan du enkelt ha koll på ditt elavtal. Du kan se dina avtalsuppgifter och fakturor, hålla koll på din energistatistik och förnya ditt elavtal.