Om oss

Svensk NaturEnergis ambition är hållbara energilösningar från 100 procent förnybara energikällor till ett stabilt och förutsägbart elpris.

Svensk Naturenergi bildas av fastighetsbolaget Wallenstam 2006. Då var ambitionen att kunna erbjuda de egna fastighetskunderna en hållbar energilösning till ett bra pris. Idag ingår Svensk Naturenergi i Jämtkraftkoncernen och är en del av något större. Men grundfilosofin är precis densamma; hållbara energilösningar från 100 procent förnybara energikällor till ett stabilt och förutsägbart pris. För såväl företag som privatpersoner.

Jämtkraft började med förnybar elproduktion redan 1889, då vi tände de första gatulysena i Östersund. På den tiden tänkte vi i första hand på att lamporna skulle lysa. Idag tänker vi mest på att elen måste komma från förnybara källor, vi vill göra vad vi kan för att du ska kunna bidra till ett lite mer hållbart samhälle. Oavsett om du är kund i Jämtkraft eller Svensk Naturenergi. Drivkraften hittar vi i naturen omkring oss; rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och solens strålar. 

X

Svensk Naturenergi är en del av Jämtkraftkoncernen. Vi delar på många bra saker. Bland annat Mina Sidor. Här kan du enkelt ha koll på ditt elavtal. Du kan se dina avtalsuppgifter och fakturor, hålla koll på din energistatistik och förnya ditt elavtal.