Tre års fri hemmaladdning för din Volkswagen

Volkswagen och Jämtkraft bjuder på 100 % förnybar el till din bil.

en volkswagen laddhybrid står utanför ett garage till en villa och laddar. en kvinna och ett barn syns bakifrån gåendes in mot villan..

Jämtkraft och Volkswagen erbjuder dig som köpt en laddbar Volkswagen ett bekvämt och tryggt elavtal med 100% förnybar och lokalproducerad el från Billstaån i Jämtland. Till din bil, och till hemmet eller företaget. Du kan välja mellan rörligt elpris eller så kallat förvaltat elpris. Oavsett vad du väljer ingår 3 års fri laddning av bilen i hemmet*.

Erbjudandet gäller dig som köper en ny eller begagnad laddbar Volkswagen från någon av Volkswagens auktoriserade återförsäljare.

SNE_PIL

SNE_PIL

*Erbjudandet innebär ett avdrag på din elfaktura på 1272 kronor/år och bygger på följande schablonberäkning: Årlig körsträcka 1400 mil. Bilens elförbrukning 1,5 kWh/mil. Genomsnittligt elpris på 60,50 öre/kWh inklusive moms. Avdraget görs på elfakturan och fördelas på 12 månader.

MED 100 % FÖRNYBAR EL FRÅN BILLSTAÅN i Jämtland

Här tar sig vattnet ner från sjön Näkten till Storsjön. I hundratals år har människan här dragit nytta av vattenkraften, till kvarnar och sågverk. Nu omvandlas kraften i det strömmande vattnet till att utvinna förnybar el genom ett antal mindre kraftverk. Och en del av den kraften kan nu driva din Volkswagen och ditt hem. För ett par år sedan blev de helt nybyggda vandringsvägarna förbi kraftverken färdiga. Fiskar som öring och harr kan återigen, för första gången på mer än hundra år, vandra ut via Billstaån för att leka, leva och växa för att en dag återvända uppför ån till sjön Näkten.

Vi kontaktar dig

Vill du fortsätta din klimatsmarta resa genom att köra på 100 % förnybar el och dessutom få motsvarande 3 års fri laddning av bilen i hemmet? Kontakta din Volkswagen-återförsäljare så ser de till att vi får dina kontaktuppgifter. Har du frågor om avtalet kan du ringa oss på 063 14 90 00 så berättar vi mer.