Tre års fri hemmaladdning för din Volkswagen

Volkswagen och Jämtkraft bjuder på 100 % förnybar el till din bil.

vw_passat_gte_0001s_0001_kalas sladd (1)

Jämtkraft och Volkswagen erbjuder dig som köpt en laddbar Volkswagen ett bekvämt och tryggt elavtal med 100% förnybar och lokalproducerad el från Billstaån i Jämtland. Till din bil, och till hemmet eller företaget. I avtalet ingår 3 års fri laddning av bilen i hemmet*.

*Erbjudandet innebär ett avdrag på din elfaktura på 1272 kronor/år och bygger på följande schablonberäkning: Årlig körsträcka 1400 mil. Bilens elförbrukning 1,5 kWh/mil. Genomsnittligt elpris på 60,50 öre/kWh inklusive moms. Avdraget görs på elfakturan och fördelas på 12 månader.

MED 100 % FÖRNYBAR EL FRÅN BILLSTAÅN i Jämtland

Här tar sig vattnet ner från sjön Näkten till Storsjön. I hundratals år har människan här dragit nytta av vattenkraften, till kvarnar och sågverk. Nu omvandlas kraften i det strömmande vattnet till att utvinna förnybar el genom ett antal mindre kraftverk. Och en del av den kraften kan nu driva din Volkswagen och ditt hem. För ett par år sedan blev de helt nybyggda vandringsvägarna förbi kraftverken färdiga. Fiskar som öring och harr kan återigen, för första gången på mer än hundra år, vandra ut via Billstaån för att leka, leva och växa för att en dag återvända uppför ån till sjön Näkten.

Vi kontaktar dig

Vill du fortsätta din klimatsmarta resa genom att köra på 100 % förnybar el och dessutom få motsvarande 3 års fri laddning av bilen i hemmet? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Jag har köpt en laddbar Volkswagen och vill ta del av erbjudandet

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Jämtkraft vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna. 

Läs Jämtkrafts personuppgiftspolicy

Jag godkänner att Jämtkraft hanterar mina uppgifter*