Kör och lev 100 % förnybart Jämtkraft + Volkswagen

Jämtkraft och Volkswagen erbjuder dig som köpt en ny laddbar Volkswagen ett bekvämt och prisvärt elavtal med 100% förnybar och lokalproducerad el från Billstaån i Jämtland. Till din bil, och till hemmet eller företaget.

ben och fötter med stövlar står i ett vattendrag som plaskar. foto från billstaån. fotograf sandra lee pettersson

Det speciellt framtagna elavtalet för dig som Volkswagenkund är ett så kallat förvaltat elpris som innebär att Jämtkrafts experterna säkrar upp ett stabilt elpris till dig som kund så att du får ett stabilt och långsiktigt lågt pris utan att du behöver engagera dig.

MED 100 % FÖRNYBAR EL FRÅN BILLSTAÅN i Jämtland

Här tar sig vattnet ner från sjön Näkten till Storsjön. I hundratals år har människan här dragit nytta av vattenkraften, till kvarnar och sågverk. Nu omvandlas kraften i det strömmande vattnet till att utvinna förnybar el genom ett antal mindre kraftverk. Och en del av den kraften kan nu driva din Volkswagen och ditt hem. För ett par år sedan blev de helt nybyggda vandringsvägarna förbi kraftverken färdiga. Fiskar som öring och harr kan återigen, för första gången på mer än hundra år, vandra ut via Billstaån för att leka, leva och växa för att en dag återvända uppför ån till sjön Näkten.

Vi kontaktar dig

Vill du fortsätta din klimatsmarta resa genom att köra på 100 % förnybar el? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Jag har köpt en ny laddbar Volkswagen och vill ta del av erbjudandet

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Jag vill helst bli kontaktad*

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Jämtkraft vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna. 

Läs Jämtkrafts personuppgiftspolicy

Jag godkänner att Jämtkraft hanterar mina uppgifter*