Vi jobbar just nu med en helrenovering av Mina Sidor. Under tiden hänvisar vi till vår app Mitt Jämtkraft.

Ursäkta röran, vi bygger om
En man och en kvinna står på ett fjäll i solnedgången. I bilden syns också ett blått tält.

Elavtal med Bra miljöval

Miljömärk ditt företags el med marknadens tuffaste miljömärkning från Naturskyddsföreningen. Då bidrar du till projekt för ytterligare minskad miljöpåverkan.

Att elproduktion påverkar miljön är oundvikligt. Men genom att välja miljömärkningen Bra Miljöval vet du att elen är producerad med största möjliga hänsyn till klimat och miljö. Du ställer ännu högre krav på elproduktionen och satsningen på förnybara energikällor.

Teckna Bra miljöval

Bra Miljöval el kostar lite extra per kWh och går att få som tillval till alla våra företagsavtal. 

Märkningen går att kombinera med alla våra företagsavtal. Det gäller tillsvidare med en månads uppsägningstid. 

Tillvalet kan du välja direkt när du tecknar ditt elavtal här på webben. Men du kan också lägga till det i efterhand när som helst under avtalstiden, kontakta oss så hjälper vi dig.

Om märkningen Bra Miljöval

Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval är världens tuffaste miljömärkning och det ställs hårda krav på elproducenterna. Vattenkraftverk får inte torrlägga vattendragen fullständigt, de måste alltid släppa fram en viss mängd vatten och endast vattenkraftverk som är byggda före 1996 kan märkas med Bra Miljöval. För vindkraft gäller att man ska ha tagit hänsyn till miljö och naturvärden som till exempel fågelliv.