Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

En skog sedd från ovan

Fjärrvärmepriser för företag

Fjärrvärme är inte bara tryggt och enkelt – det är en prisvärd uppvärmning. Här hittar du priser och jämförelser med andra uppvärmningsformer.

Fjärrvärmepriser för lokaler och flerbostadshus

Jämtkraft har fjärrvärmenät i Östersunds, Krokoms och Åres kommun. Fjärrvärmeavgiften varierar beroende på var ditt företags verksamhet ligger

Mer om priser och jämförelser

  • Jämför med annan uppvärmning

    Gör en prisjämförelse mellan fjärrvärme, bergvärme, pellets och elpanna.

  • Jämför priset i olika kommuner

    Här kan du jämföra kostnaden för fjärrvärme i Östersund, Krokom och Åre.

  • Vår prismodell

    Här beskriver vi de olika delarna i prismodellen för att du enklare ska förstå dina möjligheter att påverka din energikostnad.

Boka konsultation

Vill du veta mer om just dina förutsättningar för fjärrvärme? Boka ett samtal med oss så kan vi svara på just dina frågor.

Välj tid i kalendern så ringer vi upp dig på avtalad tid. Vill du komma till Jämtkraft för ett personligt möte går det också bra.

Prisdialogen för fjärrvärme

Prisdialogen ger våra kunder insyn och möjligheter att påverka hur vi sätter våra priser.

Jämtkraft är med i Prisdialogen för att ge våra kunder insyn och möjligheter att påverka hur vi sätter våra priser. Vi vill att ni ska ha bättre koll och att ni har förtroende för vår prissättning, helt enkelt.