Vi jobbar just nu med en helrenovering av Mina Sidor. Under tiden hänvisar vi till vår app Mitt Jämtkraft.

Ursäkta röran, vi bygger om
Utsikt över Arctura på natten med månen i bakgrunden

Installera fjärrvärme för ditt företag

Vi ser till att ditt företag får en driftklar fjärrvärmeanläggning för värme och varmvatten.

Vi erbjuder tre olika nivåer för installation av fjärrvärme.

  1. Anslutning – Vi ansluter fastigheten till fjärrvärmenätet. Ni ser till att en entreprenör installerar värmeväxlaren och anpassar systemet för att ta emot fjärrvärme.
  2. Anslutning och installation – Vi ansluter fastigheten till fjärrvärmenätet. Vi levererar växlarenheten och installerar den mot det befintliga uppvärmnings- och varmvattensystemet.
  3. Total konvertering – Låt oss göra hela jobbet. Vi tar hand om den gamla värmeanläggningen, installerar en ny undercentral för fjärrvärme och ansluter den till fjärrvärmenätet. Vi konverterar eller anpassar värme-, ventilations- och varmvattensystemet till fjärrvärme.

Anslutningsavgift

Anslutningsavgiften beräknas för varje enskild fastighet beroende på värmebehov samt hur långt det är till befintlig ledning.

Få offert för fjärrvärme

Är du intresserad av fjärrvärme för ditt företag? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med information och prisuppgift. En förutsättning för att du ska kunna bli fjärrvärmekund är att fjärrvärmenätet finns utbyggt eller kommer att byggas i ditt område. Vi återkommer till dig om det är möjligt att installera fjärrvärme i din anläggning.

Fyll i företagsnamnet
Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt efternamn
Fyll i din e-postadress
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i din gatuadress
Fyll i ditt postnummer och ort
Fyll i eventuell övrig information