Ett tiotal fastigheter på Vinbärsvägen i Odensala är utan varmvatten på grund av ett avbrott i fjärrvärmeledningen. Felet beräknas vara åtgärdat omkring klockan 15.00.

Lisa Vester.

Hitta ditt drömjobb

Jämtkraft är en spännande arbetsplats där du har möjlighet att påverka tillsammans med engagerade kollegor. Du har en viktig roll i samhället då våra verksamhetsområden inom elproduktion, elhandel, elnät och värme är viktiga byggstenar i infrastrukturen.

Lediga jobb

Praktik

Sök praktik hos Jämtkraft

Här kan du som läser en utbildning där det ingår praktik eller LIA söka praktik inom olika verksamheter hos oss!

Sista ansökningsdag 31 Januari
Ansök till Sök praktik hos Jämtkraft

Systemteknikern bytte SVT i Stockholm mot Östersund

Jag kan definitivt rekommendera andra som funderar på att flytta från storstaden till Östersund att våga ta steget.

Energibranschen är en nyckelaktör i samhällets gröna omställning och Jämtkraft behöver IT-kompetens för att klara omställningen och bidra till Sveriges klimatmål. För ingenjören Antonie Cordier gjorde möjligheten att vara med och göra verklig skillnad för kommande generationer, och närheten till den jämtländska naturen, att hon tog steget och flyttade från Stockholm. I Östersund väntade ett bättre liv och jobbet som drifttekniker inom IT på energibolaget Jämtkraft.

Att arbeta på Jämtkraft

Hos oss får du en spännande arbetsplats där du har möjlighet att påverka, tillsammans med engagerade kollegor som tror på samarbete. Du har också en viktig roll i samhället eftersom våra verksamhetsområden inom elproduktion, elhandel, elnät och värme är viktiga byggstenar i infrastrukturen.

Jämtkraft på väg

Vad krävs det för att få ett tryggt elnät, en hållbar elproduktion och pålitlig värme?

Om du någon gång har besökt Jämtland har du med största sannolikhet mött mer än en bil som det står "Jämtkraft" på. Vart är alla bilar på väg? Vad gör en "Jämtkraftare" på en dag? I serien "Jämtkraft på väg" får vi en inblick i arbetet som många tar för givet. Vad krävs det för att få ett tryggt elnät, en hållbar elproduktion och pålitlig värme?

För dig som student

 • Sommarjobb

  Genom att erbjuda sommarjobb vill vi inspirera dig till ett jobb inom energibranschen och vårt samhällsviktiga uppdrag.

 • Praktik och examensarbete

  Nya perspektiv, kompetenser och kunskaper ser vi som nyckelfaktorer i lyckas driva och utveckla framtidens energibolag.

 • Utbildningar

  Är du intresserad av ett jobb i energibranschen? Utbilda dig till elkraftingenjör eller drifttekniker, två efterfrågade utbildningar.

 • Studiebesök

  Nyfiken på att veta mer om hur vi jobbar? Vi tar gärna emot studiebesök vid våra kraftverk och vindparker.