Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Fem skidskyttar i Sveriges landslagsdräkt gör sig redo för att lägga sig på skjutvallen.

Sponsring för framtiden

Vår sponsring ska bidra till hållbar utveckling framförallt i regionen vi verkar i, men även utanför. Med gräsrotssponsring vill vi bidra med positiv energi för framtiden. Med strävan om att den ska vara jämlik och hållbar och där glädjen för utövandet får vara i fokus. I våra större sponsringssamarbeten vill vi tillsammans med andra bidra till en positiv samhällsbyggnad. En som gör skillnad för människor genom såväl idrott, kultur, friluftsliv och samhällsengagemang.

Varför sponsring?

Tillsammans har vi kraften

Tillsammans med andra är vi starka och kan bidra till utveckling och välmående i Jämtland

Livskraft i lokalsamhället

Som kund hos Jämtkraft bidrar du till livskraft i lokalsamhället.

Positiv energi för framtiden

En strävan efter att ge barn och unga en jämlik, hållbar och glädjerik nutid och framtid.

Gräsrotssponsring

En stor del av vårt hjärta finns bland gräsrötterna. Det är i gräsrötter kraften börjar spira, som förhoppningsvis växer sig större. Vi samarbetar med en mångfald av föreningar och verksamheter som engagerar människor. Vi väljer samarbeten som vi bedömer har bra ungdomsverksamhet och aktivt jobbar med att skapa livskraft i lokalsamhället.

Större samarbeten

I våra större samarbeten lägger vi fokus på regional utveckling. När vi går in i ett partnerskap är det viktigt att vi delar samma värdegrund. Att sponsringen ska skapa goda relationer med människor och bidra till en hållbar utveckling i regionen. Varje samarbete är unikt. Därför strävar vi efter att ha en nära dialog för att skapa så goda förutsättningar som möjligt.

Frågor och svar