Den 11 februari klockan 21:00-02:00 utför vi ett planerat underhållsarbete på vår webbplats. Det kan innebära att det är svårt att teckna elavtal under den tiden.

Fem skidskyttar i Sveriges landslagsdräkt gör sig redo för att lägga sig på skjutvallen.

Sponsring för framtiden

Vår sponsring ska bidra till hållbar utveckling framförallt i regionen vi verkar i, men även utanför. Med gräsrotssponsring vill vi bidra med positiv energi för framtiden med strävan om att den ska vara jämlik och hållbar och där glädjen för utövandet får vara i fokus. I våra större sponsringssamarbeten vill vi tillsammans med andra bidra till en positiv samhällsbyggnad som gör skillnad för människor genom såväl idrott, kultur, friluftsliv och samhällsengagemang.

Varför sponsring?

Tillsammans har vi kraften

Tillsammans med andra är vi starka och kan bidra till utveckling och välmående i Jämtland

Livskraft i lokalsamhället

Som kund hos Jämtkraft bidrar du till livskraft i lokalsamhället.

Positiv energi för framtiden

En strävan efter att ge barn och unga en jämlik, hållbar och glädjerik nutid och framtid.

Barn som spelar ishockey.

Gräsrotssponsring

En stor del av vårt hjärta finns bland gräsrötterna. Det är i gräsrötter kraften börjar spira, som förhoppningsvis växer sig större. Vi samarbetar med en mångfald av föreningar och verksamheter som engagerar människor och väljer samarbeten som vi bedömer har bra ungdomsverksamhet och aktivt jobbar med att skapa livskraft i lokalsamhället.

Presidenttalet under Storsjöyran.

Större samarbeten

I våra större samarbeten lägger vi fokus på regional utveckling. När vi går in i ett partnerskap är det viktigt att vi delar samma värdegrund som bygger på att sponsringen ska skapa goda relationer med människor och bidra till en hållbar utveckling i regionen. Varje samarbete är unikt och vi strävar därför efter att ha en nära dialog för att skapa så goda förutsättningar som möjligt.

Frågor och svar om sponsring