Porträtt av en kvinna i arbetskläder och skyddshjälm som står framför ett vindkraftverk.

Hitta ditt drömjobb

Jämtkraft är en spännande arbetsplats där du har möjlighet att påverka tillsammans med engagerade kollegor. Du har en viktig roll i samhället då våra verksamhetsområden inom elproduktion, elhandel, elnät och värme är viktiga byggstenar i infrastrukturen.

Lediga jobb

Anställd/Medarbetare

Underhållstekniker/underhållsingenjör vattenkraft

Jämtkraft söker dig som vill arbeta med utveckling, planering, genomförande och uppföljning av underhåll och investeringar i våra anläggningar.

Sista ansökningsdag 24 September

Ansök
Två personer i arbetskläder lastar ur en bil

Att arbeta på Jämtkraft

Hos oss får du en spännande arbetsplats där du har möjlighet att påverka, tillsammans med engagerade kollegor som tror på samarbete. Du har också en viktig roll i samhället eftersom våra verksamhetsområden inom elproduktion, elhandel, elnät och värme är viktiga byggstenar i infrastrukturen.

En leende ung man med svart mössa och blå jacka står vid en trävägg.

För studenter

  • Sommarjobb

    Genom våra sommarjobb vill vi inspirera dig till ett jobb inom energibranschen och vårt samhällsviktiga uppdrag.

  • Praktik och examensarbete

    Nya inspel, kompetenser och kunskaper ser vi som nyckelfaktorer för att lyckas driva och utveckla framtidens energibolag.

  • Utbildningar

    Är du intresserad av ett jobb i energibranschen? Utbilda dig till elkraftingenjör eller drifttekniker, två efterfrågade utbildningar.

Karriärföretag 2023

För tredje året i rad har Jämtkraft utsetts till ”Karriärföretag” av Karriärföretagen. En utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för dig som är student och för dig som redan har jobbat i några år.