Just nu är det många som hör av sig till oss och vi gör vårt yttersta för att svara alla så fort vi kan. Vi beklagar detta och hoppas att ni har överseende.

Frågor och svar

Välj förnybar el till företaget

Hos oss får ni alltid 100 procent förnybar el i era elavtal, utifrån era behov.

Kreativt och effektivt partnerskap med Jämtkraft

Partnersamarbete förenar nyttan av ett starkt lokalt förankrat varumärke med en högkvalitativ produkt och en trygg administration.

Aktuellt

Regeringen planerar för elprisstöd i februari
Närbild på flera lysande lampor som hänger i taket i en lokal. I bakgrunden syns några personer som sitter vid ett bord.
Nyheter

Utbetalningarna av regeringens elprisstöd till elområde 3 och 4 kommer att påbörjas under februari 2023 enligt ett pressmeddelande från regeringen den 30 november. Först ut att få högkostnadsskyddet är hushållen, därefter kommer utbetalningar till företag, föreningar och andra organisationer.

Utsikt över skogar med vindkraftverk i bakgrunden.

Företagstjänster

 • Elavtal för ditt företag

  Hos oss får ditt företag el från sol, vind, vatten och skog. Ni får alltid 100% förnybar el i elavtalet, oavsett vilket avtal ni väljer.

 • Anslut lokaler och flerbostadshus

  Vi hjälper er med en elnätsanslutning när ni bygger nytt. Här kan du få en prisuppgift på anslutningen till elnätet.

 • Anslut fjärrvärme

  Fjärrvärme är extremt resurssnålt och Jämtkrafts fjärrvärme kommer till allra största delen från bioenergi och återvunnen energi. Win, win.

 • Energideklarationer för företag

  När du gör en energideklaration på ditt flerbostadshus eller din lokal får du veta vilka energibesparingar som går att göra. Den ger ett bra underlag för vad som går att åtgärda för att minska energianvändningen.

Frågor och svar