Just nu är det många som hör av sig till oss och vi gör vårt yttersta för att svara alla så fort vi kan. Vi beklagar detta och hoppas att ni har överseende.

Frågor och svar
Flera lysande glödlampor hänger ner från ett tak i ett vardagsrum.

Rörligt elpris

Ett rörligt elpris följer med prisutvecklingen på elbörsen, Nord Pool. Denna typ av avtal passar företaget som är benäget att ta lite större risk på en rörlig marknad. Ni hänger med i svängningarna och tar del av både låga priser och pristoppar.

Ett rörligt pris kan vara ett bra alternativ för er som är intresserade av att följa elmarknadens prissvängningar. Samtidigt innebär det rörliga priset en något högre risk då det innebär prisvariationer och det kan vara svårt att förutse när priset ska stiga.

Normalt sett är elpriset högre under frukosttimmarna och på kvällen då hushållen lagar mat, tvättar kläder, badar eller duschar. Det rörliga elpriset varierar också med årstiderna. Priset är oftast högre under hösten och vintern för att sedan bli lägre under våren och sommaren.

Du kan följa elpriserna på elbörsen Nord Pool.

Hitta rätt avtal för ditt företag

Företag med speciella behov eller verksamheter kan föredra en annan typ av avtal. Vi rådgör med er för att hitta det avtal som passar bäst. Oavsett vilken avtalsform du väljer får ditt företag en rabatt om din anläggning finns inom våra ägarkommuner.

Ta kontakt med våra företagssäljare eller låt oss kontakta dig för att hitta det avtal som passar ditt företag bäst.

Teckna rörligt elpris

Ta kontakt med våra företagssäljare eller låt oss kontakta dig för rådgivning kring elavtal.