Ett tiotal fastigheter på Vinbärsvägen i Odensala är utan varmvatten på grund av ett avbrott i fjärrvärmeledningen. Felet beräknas vara åtgärdat omkring klockan 15.00.

Kampanjbild för Timpris med tak för företag: Tre personer sitter vid ett bord och fikar, taket är lågt och personernas huvuden når i taket.

Timpris med tak för företag

Ta del av de lägsta priserna. Slipp de högsta. Timpris med tak är ett helt nytt unikt rörligt timpris som följer spotpriset men som skyddas av ett pristak när elpriset stiger.

Max 300 000 kWh/år

Avtalet gäller endast företag med en årsförbrukning under 300 000 kWh.

Pristak

Med pristaket är ni skyddade mot pristoppar över taknivån, även om elpriset på börsen skenar.

Exklusivt

Ett unikt avtal som endast erbjuds dig inom elområde 2.

Det bästa av två världar

Timpris med tak är ett helt nytt unikt elavtal där ni betalar ett rörligt timpris som följer det så kallade spotpriset på elbörsen, och alltså betalar ett lågt pris när priset där sjunker. Samtidigt som ni är skyddade av ett pristak när elpriset på börsen stiger.

Eftersom ni debiteras per timme har ni möjlighet att styra er förbrukning - och därmed kostnad - till de timmarna på dygnet som har lägst elpris. Utifrån era möjligheter och intressen – med pristaket behöver ni aldrig vara rädd att ni använder el under tider med rekordhöga priser. I vår app kan ni se spotpriset för varje timme.

Timpris med tak är ett tryggt alternativ som samtidigt låter er ta del av de lägsta priserna. Och bli en del av ett effektivt och stabilt energisystem.

Med Timpris med tak har ni ett rörligt timpris som följer spotpriset på elbörsen. Ni betalar för spotpriset som råder för just den timmen som elen förbrukas, plus handelsavgifter, moms och ett påslag. Men för detta påslag får ni ett pristak som gör att ni aldrig betalar för ett högre spotpris än 80 öre/kWh.

När elpriset på börsen är lågt följer ert elpris med ner och ni får ett lågt pris. När elpriset på börsen stiger över 80 öre/kWh är ni skyddade av pristaket och behöver inte oroa er för extrema priser.

Påslaget ni betalar utöver spotpriset och handelsavgifter är 11 öre/kWh men ni som har en anläggning inom någon av våra ägarkommuner Åre, Östersund eller Krokom har alltid 3 öres rabatt/kWh, vilket alltså gör att ert påslag endast blir 8 öre/kWh.

Alla priser exklusive moms

Diagram på hur Timpris med tak fungerar.
Diagram på hur Timpris med tak fungerar.

Låter det intressant?

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att byta!

foretag@jamtkraft.se

063-14 90 00

Eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi er.

Lär er allt om det nya avtalet

Kolla in vår film där Jämtkrafts experter förklarar det nya elavtalet Timpris med tak. Hur funkar det, hur bra är det och varför just nu?