Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Timpris med tak för företag

Ta del av de lägsta priserna. Slipp de högsta. Timpris med tak är ett helt nytt unikt rörligt timpris som följer spotpriset men som skyddas av ett pristak när elpriset stiger.

Max 300 000 kWh/år

Avtalet gäller endast företag med en årsförbrukning under 300 000 kWh.

Pristak

Med pristaket är ni skyddade mot pristoppar över taknivån, även om elpriset på börsen skenar.

Lokalt

Ett unikt avtal som just nu endast erbjuds er i våra ägarkommuner Åre, Östersund och Krokom. Inom kort tillgängligt för alla inom elområde 2.

Det bästa av två världar

Timpris med tak är ett helt nytt unikt elavtal där ni betalar ett rörligt timpris som följer det så kallade spotpriset på elbörsen, och alltså betalar ett lågt pris när priset där sjunker. Samtidigt som ni är skyddade av ett pristak när elpriset på börsen stiger.

Eftersom ni debiteras per timme har ni möjlighet att styra er förbrukning - och därmed kostnad - till de timmarna på dygnet som har lägst elpris. Utifrån era möjligheter och intressen – med pristaket behöver ni aldrig vara rädd att ni använder el under tider med rekordhöga priser. I vår app kan ni se spotpriset för varje timme.

Timpris med tak är ett tryggt alternativ som samtidigt låter er ta del av de lägsta priserna. Och bli en del av ett effektivt och stabilt energisystem.

Timpris med tak erbjuds till en början endast er som verkar eller har en fastighet i någon av våra ägarkommuner Östersund, Åre eller Krokom. Självklart får ni lokalrabatt även på detta avtal. Lokalrabatten ger 20 kronor i rabatt på den fasta månadsavgiften och 3 öre rabatt på varje förbrukad kilowattimme.

Diagram på hur Timpris med tak fungerar.
Diagram på hur Timpris med tak fungerar.

Låter det intressant?

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att byta!

foretag@jamtkraft.se

063-14 90 00

Eller fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi er.

Lär er allt om det nya avtalet

Kolla in vår film där Jämtkrafts experter förklarar det nya elavtalet Timpris med tak. Hur funkar det, hur bra är det och varför just nu?